ervaringen

Ervaringen

Ervaring 1 Laura heeft een tussenjaar genomen om zich te oriënteren op zendingswerk. God's leiding bracht haar bij een project in Malawi.
Lees verder...

Ervaring 3 Gerard zit sinds september 2008 op een van de zendingschepen van Operatie Mobilisatie, die de wereld rond varen in dienst van het evangelie.
Lees verder...

Ervaring 5 Ellen werkt als studentenwerker. Op een eigentijdse manier en zo, dat de studenten hetgeen zij ontvangen weer doorgeven aan anderen.
Lees verder...

Ervaring 7 Gerdien werkt in de verslavingszorg op Bonaire. Zij wilde oorspronkelijk één jaar blijven, maar zit er al meer dan zeven jaar.
Lees verder...

Ervaring 9 Marco en Ina waren actief met zendingswerk onder asielzoekers. Verbinding met lokale christenen en ook kinder-, jongeren- en vrouwenwerk.
Lees verder...

Ervaring 11 Sommigen doen een discipelschaps-trainings-school (DTS) om hun geloof in God te verdiepen. Christoph ging een jaar naar Centraal-Azië als homeschool teacher. Lees verder...

Ervaring 13 Eric en Mariëlle zijn als gezin geroepen voor de zorg voor verslaafden en ex-gedetineerden op Bonaire. In november 2012 zijn ze vertrokken.
Lees verder...

Ervaring 15 Hanneke heeft hart voor de mensen in Azië. Zij heeft zich drie jaar voorbereid door taal- en cultuurstudie op werk onder armen en studenten.
Lees verder...

Ervaring 17 Fred en Jitske werken inmiddels ruim drie jaar in Roemenië. Ze zijn voor onbepaalde tijd gegaan en hebben geen idee hoe lang ze dit zullen doen. 20 jaar of 5 of 10? Lees verder...

Ervaring 19 Ewout raakte tijdens zijn studie betrokken bij een organisatie die studenten wil bereiken met het evangelie. Hij begon in Nederland en werkt nu in een ver land. Lees verder...

Ervaring 21 Hier zou jouw ervaring kunnen staan…
Ervaring 2 Stefanie is met World Servants naar Ghana geweest. Zij vertelt: „Ik ging daarheen om een school te bouwen en kinderwerk te doen. Het oude gebouw was te klein.“ Lees verder...

Ervaring 4 Steven is naar Bonaire geweest, naar een christelijke opvang voor verslaafden. Hij is getuige geweest van Gods werk in het leven van verslaafden.
Lees verder...

Ervaring 6 Sophie heeft op Jamaica geholpen met zomerkampen voor kinderen, die leven tussen armoede en criminaliteit. God wil hen een beter leven bieden.
Lees verder...

Ervaring 8 Lydia werkte een jaar als homeschool teacher bij zendingswerkers. Zij leerde de lokale taal, woonde bij een lokaal gezin en proefde van het zendingswerk.
Lees verder...

Ervaring 10 Ludwig heeft een hart vol passie voor het bereiken van jongeren in de stad waar hij leeft. Sindsdien zijn er veel jonge levens aangeraakt.
Lees verder...

Ervaring 12 Robert en Kimberly gaan in gesprek met studenten over God en geloof en bouwen mooie en langdurige vriendschappen op.
Lees verder...

Ervaring 14 Harmen Jan heeft passie voor studentenwerk. Alleen de hogeschool in zijn woonplaats heeft al 4000 studenten! Hij zag als een berg tegen fondsenwerving op. Lees verder...

Ervaring 16 Marten heeft zich twee jaar ingezet op een zendingsschip. Hij werkte als brandweerman, teamleider en 'coxswain'.
Lees verder...

Ervaring 18 Jan wil geloof en sport met elkaar verbinden. Ook wil hij sporters toerusten om als christen stevig in de sportwereld te staan.
Lees verder...

Ervaring 20 Jorrit en Hilde zijn na een jaar van voorbereiding gaan werken in Malawi.


Lees verder...

Ervaring 22 Hier zou jouw ervaring kunnen staan…

Page Tools